Sociaal-cultureel volwassenenwerk Amateurkunsten Lokaal Cultuurbeleid Participatiebeleid Circus in Vlaanderen Vlaamse Gebarentaal Internationaal Tewerkstelling Beleidsdocumenten Begroting
Onderzoek
Medailles en Nationale Orden Publicaties

In de kijker

17.11.2016 | Save the date : Fris je kennis over SISCA op

De afdeling Sociaal-Cultureel Werk organiseert opnieuw infosessies over het gegevensregistratiesysteem SISCA (Sector Informatie Sociaal-Cultureel volwassenenwerk en Amateurkunsten) voor alle organisaties uit het sociaal-cultureel volwassenenwerk en alle amateurkunstenorganisaties.

Wie zijn kennis over SISCA wil opfrissen of meer uitleg wil over de voornaamste wijzigingen, is welkom op dinsdagvoormiddag 17 januari of donderdagnamiddag 19 januari 2017. Noteer alvast één van deze data in je agenda. De sessies staan open voor alle gebruikers van SISCA en worden niet opgesplitst per werksoort. Meer informatie en de uitnodiging om in te schrijven volgt begin januari 2017.

Hulp bij het opstellen van een aanvraagdossier voor een internationaal amateurkunstenproject

Ben je van plan om een aanvraag in te dienen voor een internationaal amateurkunstenproject? Met een goed subsidiedossier maak je meer kans. Om je te helpen bij het opstellen van een volledig dossier heeft het Forum voor Amateurkunsten een leidraad ontwikkeld. Hierin vind je enkele tips en tricks die je kunnen verder helpen bij het uitschrijven van uw projectvoorstel. Deze praktische richtlijnen bij het opstellen van een subsidiedossier vind je op de website van het Forum.