Sociaal-cultureel volwassenenwerk Amateurkunsten Lokaal Cultuurbeleid Participatiebeleid Circus in Vlaanderen Vlaamse Gebarentaal Internationaal Tewerkstelling Beleidsdocumenten Begroting
Onderzoek
Medailles en Nationale Orden Publicaties

Sisca, gegevensregistratie voor de amateurkunsten

Sisca, voluit Sector Informatie Sociaal-Cultureel volwassenenwerk en Amateurkunsten, is een webtoepassing voor de registratie van gegevens over de werking van organisaties uit het sociaal-cultureel volwassenenwerk en de amateurkunstenorganisaties.

Ga naar Sisca via http://cjsm.be/sisca.

Welke gegevens?

  • Organisatiegegevens: vaste gegevens over de organisatie, contact- en adresgegevens
  • Jaargegevens: jaarlijks in te voeren gegevens over de werking van de organisatie van het voorbije jaar. Dit zijn onder meer gegevens over personeel, financiën, activiteiten en communicatie.

Wie heeft toegang tot Sisca?

Alle organisaties die gesubsidieerd zijn via het decreet sociaal-cultureel volwassenenwerk en het decreet amateurkunsten registreren in Sisca. Bij de start van Sisca heeft elke organisatie één login en wachtwoord ontvangen. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen, neemt u contact op met Tom Heyvaert via e-mail.

Hulp nodig bij Sisca?

Zoek een amateurkunsten- of sociaal-culturele organisatie in je buurt op Geopunt Vlaanderen

De adres- en contactgegevens die zijn ingevoerd in Sisca stromen door naar www.geopunt.be. Dankzij de intensieve invoer van heel wat organisaties zijn de gegevens van al meer dan 12.000 afdelingen en groepen beschikbaar en kan je op een kaart van Vlaanderen makkelijk op zoek naar een sociaal-culturele organisatie of amateurkunstenorganisatie in jouw buurt.

Surf hiervoor naar www.geopunt.be, verfijn in de rechternavigatiebalk (Cultuur, sport en toerisme < Cultuur en erfgoed < Sociaal-cultureel werk) en vink het gewenste type aan. Alle betreffende organisaties en/of afdelingen verschijnen hierna op de kaart. Via de zoekbox kan je ook heel gericht een organisatie of afdeling zoeken.